Geweldig boek
Terras altas Inktzwart van Patty van Delft
Na haar avonturen in het ruige Laagland is Lily terug thuis in het Hoogland. Maar zal alles wel het zelfde zijn? Nu ze de belofte heeft gedaan aan de laaglanders om te spioneren voor hun. Zal Lily haar mannetje wel kunnen staan? De risico's die ze neemt brengen die haar niet meer in de problemen? Zo ontmoet Lily soldaat Ash, hij doet haar denken aan de tijd in het laagland. Wie kan ze vertrouwen en wie niet? Het gaat van de ene spanning in de andere. Vervelen doe je je niet als je dit boek leest. Ondanks alles blijft Lily volhouden en heeft ze het hart op de juiste plaats. Maar is dat genoeg om te overleven?
River heeft dan in het laagland zijn eigen missie met zijn team. Zal hij slagen in deze missie ondanks het verraad en de geheime van het Hoogland?
Meer ga ik niet vertellen anders is het niet spannend meer als jullie besluiten deze boeken te lezen. Ik kan wel zeggen ik ben grote fan aan het worden van Patty van Delft ze heeft een aangename schrijfstijl en wat een geweldig verhaal!
Ik durfde deze reeks eerst niet lezen van haar, omdat sommige het bij science fiction klasseren. Dit voelt voor mij niet zo aan en meer fantasie dus ideaal want ik ben niet helemaal weg van SF.