Genoten van deel 2
Verlicht uit vuur - herrijzen 2 van Denise L.B
Een verloren prinses, een verborgen koninkrijk.
We volgen in deel 2 Catharina, Deigh en Olivier hun reis naar het Nevelrijk verder. Zal Catharina hier de antwoorden vinden over haar moeder Leonora? Zal ze haar vrienden kunnen bevrijden en beschermen? Zal ze haar oma de koningin Maeve kunnen vertrouwen of overtuigen om haar vrienden vrij te laten. Kan Catharina een oorlog vermijden tussen het Nevelrijk en Alfheimr?
In dit deel komen we ook meer te weten over Leonora de moeder van Catharina, zo gaan we mee terug in de tijd. Zo word alles duidelijk wat haar moeder heeft doorstaan, we komen Ook meer te weten over haar en de vader van Catharina.
Het boek bevat spanning, humor, moed, vriendschappen, verdriet,.. Je voelt de emoties van de personages en zit daarom mee in het verhaal gezogen.
Voor mij echt een boek waar ik weer van heb genoten, wat kan deze dame echt wel schrijven. Hopelijk komen er zeker nog boeken van haar.
Een verloren prinses, een verborgen koninkrijk.