Magie

TineVandepeene 27 december 2020
Hey en Spencer logeren bij hun opa. Die woont in een een groot huis op de heuvel, waar hij achter iedere deur wel iets magisch heeft staan. Oma Rose is verdwenen tijdens een goocheltruc van opa en nu vraagt ze de hulp van de kinderen om haar te vinden. Zal hen dit lukken samen met pratende dieren, bewegende vloeren?

Ik vond het een zeer goed boek, vlotte schrijfstijl voor kinderen. Het blijft spannend tot op de laatste bladzijden.

Benieuwd of er nog een vervolg komt, zou ik zeker dan ook lezen

Meer recensies van TineVandepeene