Originele thriller
Ik mocht meedoen aan de leesclub van lsuitgeverij op Facebook en dit is wat ik er van vond, ik vond het super leuk om mee te doen!
Mark is huurmoordenaar, of eigenlijk, dat was hij. Hij volgt therapie om te stoppen met zijn praktijken, deze groep heet HA en is een soort afkicktherapie voor huurmoordenaars. Deze therapie werkt met een twaalfstappenplan om vervolgens clean te zijn van je gedachten aan verkeerde praktijken. Mark neemt daaraan deel, maar zijn omgeving brengt hem in dit boek vaak tot de verleiding om in een terugval te belanden wanneer iemand het op hem gemunt heeft. Het gaat om leven of laten leven.
Het concept dat er een afkicktherapie is voor huurmoordenaars vond ik erg origineel. De uitvoering ervan vind ik ook geslaagd. Af en toe voelde het wel wat snel, een dreiging die er ineens was en ook weer niet. Verder las het boek wisselend voor mij. Het boek is in 14 hoofdstukken verdeeld die niet even pagina's hebben. Het ene hoofdstuk ben je zo doorheen, maar er zijn ook heel lange hoofdstukken waar ik af en toe wat moeite mee had om door te komen.
Het boek lees je vanuit Mark in het nu en Mark in het verleden. Deze combinatie laat je meer te weten komen over wat hem ertoe dreef huurmoordenaar te worden en waarom hij nu wil veranderen. Maar het wordt hem niet makkelijk gemaakt met een doelwit op zijn rug. Samen met zijn geliefde kat P.Kitty reist hij de wereld over om in veiligheid te komen.
Al met al een fijn boek om te lezen. Door de lange hoofdstukken soms langzaam lezen, maar het concept is heel origineel en zorgde dat ik door wilde lezen.
Dus als je nog op zoek bent naar een spannend boek met een origineel tintje is dit boek misschien wel wat voor jou.
Aantal sterren: ⭐️⭐️⭐️✨️
Ik wil uitgeverij Luitingh Sijthof bedanken voor dit recensie-exemplaar.
Aantal sterren: ⭐️⭐️⭐️✨️
Ik wil uitgeverij Luitingh Sijthof bedanken voor dit recensie-exemplaar.