heerlijk vervolg!

Femswapsbooks 26 oktober 2024
Het was weer even inkomen, maar toen ik eenmaal weer over Carmen dacht ik ja, fijn om weer terug te zijn. Alles is zo beeldend beschreven en het is gewoon een heerlijk, mooi verhaal. Ook is het natuurlijk leuk dat het weer voor een deel afspeelt in de boekenwinkel.

Het is net of je bij de familie bent met Sofia haar zus en natuurlijk de nichtjes en neefjes van Carmen.

Zo mooi, alles wit met kerstmis in Edinburgh, ik zou er zo heen willen. Door dit boek heb ik nog meer zin gekregen in kerst! Echt een aanrader.

Meer recensies van Femswapsbooks

In Lijtje deelt Harmen van Straaten ontroerende en herkenbare verhalen over zijn dementerende moeder met zijn kenmerkende warmte, scherpzinnigheid en humor.

Een roman die bijna uit zijn voegen barst van emotie met een prachtige schrijfstijl en onvergetelijke personages, een verhaal dat je telkens weer zult willen herlezen.

Parijs 1942. Miri ontsnapt aan een razzia en komt terecht op het platteland. Op een nacht krijgt ze een gevaarlijke missie. Slaagt ze erin om zowel haar eigen leven als dat van anderen te redden?