Lezersrecensie
Eens een andere lunch!
Al bladerend in het boek kwam ik een foto van een minipizza tegen, bij het lezen van de naam van het recept was het duidelijk dat het om een pizza op een bagel ging. Dat leek me erg lekker, en ook mijn dochter had daar wel oren naar. En hoe lekker koude pizza ook kan zijn ik heb ze toch echt liever warm dus in dit geval ging ik het niet laten afkoelen en inpakken om de volgende dag mee naar kantoor te nemen. Nee we genoten er meteen af en ik moet zeggen dat het erg lekker was, maar ja pizza is altijd lekker. Als tip stond er ook nog bij je kan ook pitabroodjes of platbrood in plaats van bagels gebruiken en ik denk dat wij dit zeker nog eens met pitabroodjes gaan maken aangezien ik die altijd in huis heb. Dit gerecht is dus zeker voor herhaling vatbaar, met daarbij de kanttekening dat wij het liever warm dan koud eten.
Een salade is altijd lekker, dus maakte ik de avond voordat ik naar kantoor ging de pastasalade, eigenlijk best een simpele salade, erin gingen naast groentes en minimozzarella ook in dunne plakjes gesneden cabanossi worstjes, die worstjes zijn als borrelhapje natuurlijk al erg lekker en door deze salade smaakten ze dus ook erg lekker. Deze salade zal ik zeker nog eens maken om mee te nemen naar kantoor.
Gevulde wraps maakte ik vroeger regelmatig als lunch voor mijn dochter, ik besmeerde ze dan met roomkaas, belegde ze met ham en komkommer, die gingen er altijd goed in. Het recept in het boek was met zalm, iets wat ik zelf erg lekker vind dus daar ging ik dan ook voor. De twee wraps besmeerde ik met kruidenroomkaas, dat was een variatie tip, en ik belegde de wrap met little gem in plaats van de babyromainesla zoals in het recept stond aangezien ik die laatste niet kon krijgen. Ik maakte de wraps in de ochtend voordat ik naar kantoor ging en genoot op kantoor van mijn heerlijke lunch! Zeker voor herhaling vatbaar! Ik sneed de wrap overigens niet in vijf gelijke stukjes om ‘sushi’ te vormen maar gewoon in tweeën.
De dag erna kocht ik carpaccio en maakte ik met het restant van de wraps, geïnspireerd op de zalm wraps, nog vier heerlijke carpaccio wraps voor mijzelf en mijn dochter, daar smulden we ook heel erg van, dus die wrap variantie tip ik bij deze: wraps besmeren met roomkaas, de pesto uit het zakje van de carpaccio erover verdelen, dan de carpaccio erover uitspreiden, erop twee of drie slablaadjes leggen, bestrooien met de kaas en de pijnboompitjes uit de verpakking van de carpaccio. Zijkanten naar binnen vouwen en de wrap strak oprollen en meteen opeten.
Lees mijn blog voor foto's bij deze recensie: https://www.hebban.nl/spot/chicklovebooks/nieuws/kookboekrecensie-de-lekkerste-lunchbox-ideeen
Een salade is altijd lekker, dus maakte ik de avond voordat ik naar kantoor ging de pastasalade, eigenlijk best een simpele salade, erin gingen naast groentes en minimozzarella ook in dunne plakjes gesneden cabanossi worstjes, die worstjes zijn als borrelhapje natuurlijk al erg lekker en door deze salade smaakten ze dus ook erg lekker. Deze salade zal ik zeker nog eens maken om mee te nemen naar kantoor.
Gevulde wraps maakte ik vroeger regelmatig als lunch voor mijn dochter, ik besmeerde ze dan met roomkaas, belegde ze met ham en komkommer, die gingen er altijd goed in. Het recept in het boek was met zalm, iets wat ik zelf erg lekker vind dus daar ging ik dan ook voor. De twee wraps besmeerde ik met kruidenroomkaas, dat was een variatie tip, en ik belegde de wrap met little gem in plaats van de babyromainesla zoals in het recept stond aangezien ik die laatste niet kon krijgen. Ik maakte de wraps in de ochtend voordat ik naar kantoor ging en genoot op kantoor van mijn heerlijke lunch! Zeker voor herhaling vatbaar! Ik sneed de wrap overigens niet in vijf gelijke stukjes om ‘sushi’ te vormen maar gewoon in tweeën.
De dag erna kocht ik carpaccio en maakte ik met het restant van de wraps, geïnspireerd op de zalm wraps, nog vier heerlijke carpaccio wraps voor mijzelf en mijn dochter, daar smulden we ook heel erg van, dus die wrap variantie tip ik bij deze: wraps besmeren met roomkaas, de pesto uit het zakje van de carpaccio erover verdelen, dan de carpaccio erover uitspreiden, erop twee of drie slablaadjes leggen, bestrooien met de kaas en de pijnboompitjes uit de verpakking van de carpaccio. Zijkanten naar binnen vouwen en de wrap strak oprollen en meteen opeten.
Lees mijn blog voor foto's bij deze recensie: https://www.hebban.nl/spot/chicklovebooks/nieuws/kookboekrecensie-de-lekkerste-lunchbox-ideeen
1
Reageer op deze recensie