Mooi slot van deze serie
Dit is het zesde en tevens laatste deel uit de leuke serie ‘Liefs uit Manhattan’. Alle delen las ik met veel plezier. Zoals alle vrouwen in de boeken van Sarah Morgan draagt ook hondenuitlater Harriet Knight een rugzakje mee, maar ook de mannen hebben allemaal een verhaal. Harriet is erg verlegen en heeft daarom voor zichzelf een challenge bedacht. Ze moet elke dag iets doen wat totaal buiten haar comfortzone ligt. Zo gaat ze tijdens de kerstdagen hond-zitten in plaats van deze met haar familie te vieren. Het hondje, Madi, is een speciaal geval en ook het baasje ,Ethan Black, is een geval apart, want waar komt die aantrekkingskracht tussen Harriet en Ethan ineens vandaan?
Grappige scenes op een heerlijke winterse locatie en natuurlijk romantiek. Wat wil je nou nog meer in een boek dat gemaakt is om in december te lezen?
Overigens gaat niet alles zonder slag op stoot, hoe kan het ook anders, het is natuurlijk een Sarah Morgan boek! Het blijft een romantisch feelgood boek, dus natuurlijk heeft het een happy einde!