Wanneer Renée Hélène wordt....
Wat als je moeder overlijdt en jij verder gaat met haar leven en je eigen ik verdwijnt?
Als de moeder van Renée onverwacht overlijdt, bedenkt haar man overhaast een plan om hun financiële situatie veilig te stellen. Renée gaat mee in, wat een briljant plan lijkt, en neemt daardoor een beslissing waarvan ze de gevolgen niet overziet.
Hoe kun je iemands identiteit overnemen? Hoe leef je een leven waarin je 122 wordt? Hoe kun je de rest van je lange leven met de gevolgen leven?
Een tragisch verhaal met zeker ook een komische noot, maar bovenal een prachtige vertelling!