A touch of chaos

Het vierde uit de ‘Hades x Persephone’ serie is deze maand uitgekomen! Ik heb hier zo naar uitgekeken. Het derde deel eindigde met een cliffhanger en ik ben erg benieuwd hoe het verhaal verder gaat.
De hele serie is als hardcover met sprayed edges uitgegeven, deze parels krijgen een mooie plek in mijn boekenkast.

Hades, de god van de Onderwereld, is vermist en Persephone zal er alles aan doen om haar man te vinden. Door Hades is het hele leven van Persephone veranderd. Er is een gevecht tussen de goden en de Titaten zijn los. Persephone wordt op de proef gesteld en moet haar eigen magie omarmen en laten zien dat zij de koningin van de Onderwereld is. Kan zij haar geliefde Hades en de andere redden?

De schrijfstijl van de auteur is bijna magisch te noemen, ze weet mythologie in de moderne tijd te plaatsen en interessant te houden. Dit deel is vanuit meerdere perspectieven verteld waardoor het verhaal meer achtergrondinformatie krijgt. De spanning weet de auteur goed op te bouwen en daarmee je aandacht vast te houden. De personages zijn goed neergezet en geven leven aan het verhaal. Hermes is een van mijn favoriete personages, hij is grappig en maakt onderdelen van het verhaal luchtig. Ook van dit deel heb ik weer genoten! Voor alle spicy romance en fantasy liefhebbers is dit zeker een aanrader.

Er zijn nog drie delen verteld vanuit Hades zijn perspectief. Ik hoop dat Z&K deze ook gaat vertalen.

In januari 2025 komt het boek ‘King of Battle and Blood’ uit, dit is het eerste deel van de ‘Adrian x Isolde’ serie. Deze wil ik heel graag lezen.

Meer recensies van Gabriella Carmen Martinez