Verleidelijk spel; een spicy Kasteel roman

Galinka van Bokhorst 25 november 2024
Lise en Ayden kennen elkaar van het proefslapen in hotels. Lise heeft een relatie met Sander en Ayden is single. Lise geeft Ayden en haar op voor het proefslapen in een kasteel met tegelijkertijd een spelelement erin, de Lovegame. Blijft het bij het proef slapen alleen of worden ze toch verleid om met elkaar het spel te spelen?

Het verhaal leest heel lekker weg door de manier waarop het geschreven is. Je leest elk hoofdstuk vanuit een van de personages Lise of Ayden, waardoor je ze beide wel leert kennen. Bij Lise voel je echt dat ze in een tweestrijd met zichzelf verkeerd, volg ik mijn verstand of ga ik op mijn gevoel af. Ayden voel je gewoon dat hij meer wil maar hij blijft een echte heer hoewel het hem moeite kost. Je voelt gewoon duidelijk dat er aantrekkingskracht is tussen Lise en Ayden. Het is beeldend geschreven dat je alle beschreven plekken zo voor je kan zien alsof je er zelf bent. Je ziet bijvoorbeeld echt voor je hoe de slaapkamer in het kasteel en hoe de liefdesroute die ze door het kasteel afleggen eruit zien. Er zit ook zeker spice in het boek verwerkt en dat past helemaal in het verhaal. Alleen vind ik het zelf erg jammer dat er een scène is waarbij ik aan een sekslijn moest denken, en ondanks dat het een leuke scène is en bij het verhaal past viel mij dat een beetje tegen. Het deed voor mij afbreuk aan het verhaal waardoor het verhaal voor mij een andere wending kreeg. Het einde van het boek dat Lise eigenlijk Ayden weer wil zien samen met de teaser in het nawoord laat je zeker verleiden om ook deel 2 te gaan lezen, want hoe gaat het aflopen tussen Lise en Ayden. Wat ik zelf erg leuk vind is dat Ayden ook van Feelgood boeken lezen houdt en dat De zonnesteen van Jet Nijland wordt gelezen door Lise.

Al met al is het een vermakelijk verhaal met spice erin verwerkt die je wel tot het eind blijft boeien. Ik geef het verhaal daarom 3,5 ster

Meer recensies van Galinka van Bokhorst