Prachtig boek over rauwe emoties. Er zit maar weinig verschil tussen de woorden verliefd en verlies.
Ik mocht meedoen aan de buddyread van Ilona met het boek Voor ik je laat gaan van @kennedyryan1 .
Yasmen en Josiah zijn soulmates totdat het noodlot in hun familieleven toeslaat. Yasmen raakt in een depressie, Josiah stort zich op het werk en ze raken elkaar langzaamaan kwijt. Zo erg dat Yasmen een scheiding aanvraagt. “Twee schipbreukelingen die onmogelijk konden bedenken hoe ze elkaar moesten redden.Terwijl ze allebei zonken”. 2 jaar later hebben ze een nieuw ritme met co-ouderschap over hun 2 kinderen en runnen ze nog steeds hun succesvolle restaurant. De grote vraag blijft kunnen ze elkaar echt loslaten?
Quote: De tijd heelt niet alle wonden, maar leert ons wel hoe we weer gelukkig kunnen zijn, ondanks onze littekens.
In het begin moest ik echt even inkomen in het boek en toen ik er eenmaal inzat wilde ik het niet meer wegleggen. Wat een rollercoaster aan emoties roept dit boek bij me op. Ik kon het niet droog houden bij het lezen. De personages Yasmen en Josiah maken een emotionele groei door en zijn zo goed uitgewerkt dat je de emoties van hen gewoon overneemt. Moeilijke onderwerpen zoals rouw en depressie en de therapie die hiervoor nodig is grepen me echt aan. Tijdens het lezen voelde ik echt de aantrekkingskracht tussen Josiah en Yasmen wat tot uiting kwam in de expliciete spicy scènes die grof beschreven waren en dat had wat mij betreft niet gehoeven. Dat vind ik echt afbreuk doen aan het verhaal, wat jammer is omdat er juist onderwerpen aangesproken worden die nog in de taboesfeer zitten.
Het boek krijgt van mij⭐️⭐️⭐️⭐️
Ilona bedankt voor de gezellige buddyread en LS uitgeverij bedankt voor het recensie-exemplaar. Dit heeft mijn mening niet beïnvloedt.
Het boek krijgt van mij⭐️⭐️⭐️⭐️