Een Zee van Ruimte
Een Zee van Ruimte , notities van een tussenmens, is een boek wat makkelijk leest over een onderwerp wat weinig mensen kennen.
Daarom erg interessant om een inkijk te krijgen in de gevoelens en de beleving van Lara Billie Rense.
Lara is geen man , geen vrouw maar non- binair .
Er zitten veel ongemakkelijke en ontroerende situaties over nieuwe liefde en nieuwe voornaamwoorden , over erkenning en het loskomen van verwachtingen zoals het boek al aangeeft.
Het boek leest makkelijk en geeft de lezer gedachten om over na te denken.
Als er iemand in je omgeving ook een tussenmens is of gaat worden in wat voor vorm dan ook is het zeker een aanrader om dit boek te lezen om zo de gedachten en gevoelens te kunnen begrijpen
Dit boek is een real life story dat maakt het ook waardevoller voor mij
Lara is geen man , geen vrouw maar non- binair .
Het boek leest makkelijk en geeft de lezer gedachten om over na te denken.
Dit boek is een real life story dat maakt het ook waardevoller voor mij