Probleem Bill Gates
Een redelijk dik boek ,als documentaireverslag geschreven door een onderzoeksjournalist over een van de rijkste , ingewikkelde en geheimzinnigste man ter wereld.
Schwab stuitte onder meer op nog niet eerder bekende feiten over hoe Gates met miljarden dollars invloed kocht op overheidsbeleid , in wetenschappelijk onderzoek en in de media.
Als je hier in geïnteresseerd bent is dit zeker een boek om te lezen.
Het is onderverdeeld in meerdere hoofdstukken , wat ik makkelijk vind omdat ik het in stukjes kon lezen.
Het lettertype is gemiddeld en ook de dikte van het boek vandaar dat je het niet zo wegleest.
Ook is er een hoofdstuk geweid aan COVID -19 wat natuurlijk een hot item is geweest , zeker de impact op heel de wereld en het vaccinatiebeleid.
Als je hier in geïnteresseerd bent is dit zeker een boek om te lezen.