Heerlijk boek om te lezen
Abby's kerstdroom van Angelique Van Dongen
⭐️⭐️⭐️⭐️
Abby is helemaal klaar met kerst. Ze moet zich telkens opofferen als nanny voor haar familie daarom besluit ze om op een single reis naar Cyprus te gaan. Niemand kan haar overhalen vooral haar moeder niet en haar besluit staat vast.
Ze vind haar werk fantastisch maar maakt lange dagen en is nu echt ff aan zichzelf toe. Ze heeft ook met geweldige collega's waar ze het goed bij kan vinden. Maar ze vind Bas ontzettend leuk maar dat is not done, hij is getrouwd. Ze hebben samen een hele goede band / klik. En Bas kan goed over zijn problemen met abby praten zodat hij zijn hart kan luchten. Maar abby ook naar Bas toe. Er gebeurd iets voordat Abby naar Cyprus gaat. Haar hoofd is een rollercoaster maar ze probeert heerlijk te genieten op Cyprus. Maar op de laatste dagen gebeurd er iets !
Kan Abby haar gevoelens eindelijk kwijt ?
Ik heb genoten van dit verhaal. Het is heel mooi, beeldend en pakkend geschreven dat je door wil lezen. Ook over de onderwerpen in het verhaal is het heel goed geschreven. Kerst is niet voor iedereen hetzelfde en niet iedereen houd van de kerstsfeer en het verplichte samenzijn.
⭐️⭐️⭐️⭐️
Kan Abby haar gevoelens eindelijk kwijt ?