Een heel mooi en pakkend winter feelgood boek
Er was eens een rendier van jo thomas
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Wat is dit een schitterend mooi winter verhaal.
Dit verhaal is mooi, pakkend en beeldend geschreven en is een absolute aanrader om te lezen.
Jo Thomas heeft dit zo beeldend geschreven dat je het gevoel hebt dat je erbij bent. Ik ben zelf een grote koukleum.
Maar nu ik dit rendier slee avontuur lees van Halley, wil ik wel graag met haar mee.
Je leest over het winterse Lapland en de prachtige ongerepte natuur, de rendieren en over de husky's.
Het verhaal gaat over, verder gaan met je leven en rouwverwerking, dat er mooi in is verwerkt.
Halley is koerier en heeft een verkeerde koffer. Ze is radeloos want in haar koffer zitten zelfgemaakte trouwringen die ze moet bezorgen. Ze komt erachter wie haar koffer heeft nadat ze een receptenboek heeft gevonden van chefkok Daniel. Iemand van het hotel brengt haar naar het familie huis van Daniel Nutthe, waar ze björn ontmoet. Hij wil haar wel brengen maar dan moeten ze hem helpen. Halley en björn gaan per slee over de toendra, door de bossen en over de rivier om de rendieren veilig naar de familie boerderij te brengen. Halley zit helemaal gigantisch met haarzelf maar nu ze aangewezen is aan björn en in de middle of no where zit en net een spannend avontuur heeft beleefd komen alle emoties eruit.
Ik zal niet meer vertellen want dan zeg ik teveel over dit boek.
Zal één citaat delen dat heel mooi vond op bladzijde 229.
"Ik heb ingezien dat er maar een manier is om aan het einde van een reis te komen, en dat is gewoon verder gaan totdat je er bent. En als je er bent, kan daar een heel nieuw begin voor je liggen.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Wat is dit een schitterend mooi winter verhaal.
Ik zal niet meer vertellen want dan zeg ik teveel over dit boek.
Zal één citaat delen dat heel mooi vond op bladzijde 229.