Leuke feelgood roman

Geja 07 januari 2025
Kerst in de tropen van Annemieke Heller
Deel 3 kerst in Copperhill
⭐️⭐️⭐️
Ook dit deel is leuk om te lezen.
Maar het had iets minder diepgang dan de vorige twee. Het pakte mij persoonlijk niet zo als de vorige delen. Ondanks het mooi mooie verrassende eind. Maar desalniettemin heb ik wel genoten van dit deel.
Josje komt weer in Copperhill vanuit het warme curaçao. Ze helpt haar zussen mee met een fantastisch project voor de samenleving in Copperhill. Ze mist curaçao verschrikkelijk. Alleen ze heeft haar aandacht er niet bij en helemaal niet wanneer ze slecht nieuws krijgt van haar werkgever. Ze zit nu zonder baan, zonder verblijf en zonder vrienden. Zal ze een mooi toekomst kunnen opbouwen in Copperhill en zal ze toch haar geluk vinden. Zodat ze de draad weer op kan pakken en zou ze ook verliefd worden of zou ze toch weer naar curaçao gaan?
Dat lees je in dit deel.

Meer recensies van Geja

Een hartverwarmende romance vol ouderwetse charme en personages die je gelijk in je hart sluit, tegen het decor van de roaring twenties.