Een heel mooi boek om te lezen.
Letterlijk de klos van Renée Olsthoorn
⭐️⭐️⭐️⭐️
Na een kapotte relatie in New York komt Maria weer terug in haar vertrouwde Den Haag.
Een goede vriendin Ellen van Maria werkt in een boekenwinkel Jules & Jim en helpt zo Maria aan een baan. Na de sollicitatie gesprek kan ze er meteen beginnen.
De eigenaren van de boekenwinkel Jules & Jim zijn twee broers.
Jules is heel aantrekkelijk, dat hij weet van zichzelf en Jim heeft een gouden hart, maar is erg onzeker.
Maria gaat ook columns schrijven voor een tijdschrift zodat ze maandelijkse rond kan komen. Deze columns zijn geweldig om te lezen, dat over de klanten gaat. Ze heeft het reuze naar haar zin in de boekenwinkel. Er gebeurd veel in dit verhaal maar het is mooi en heel prettig om te lezen.
Renée heeft een mooie en vlotte schrijfstijl dat heerlijk wegleest. Maar ook door de fijne humor dat geschreven is leest het prettig. De personages, omgeving en gevoelens zijn goed en beeldend beschreven zodat je het echt voor je ziet en de emotie ook voelt. Dit verhaal gaat over vriendschap, familie, nieuwe kansen en natuurlijk de liefde.
Wat ik zo mooi vond is dat Maria en Jim elk hun eigen lettertype in hun hoofdstuk hebben in de paperback.
Deze feelgood boek heb ik met enorm veel plezier gelezen en is een echte aanrader.
⭐️⭐️⭐️⭐️
De eigenaren van de boekenwinkel Jules & Jim zijn twee broers.