Onder de lichten van New York
Onder de lichten van New York van Lana Lain
⭐️⭐️⭐️⭐️
Wat een heerlijk kort verhaal was dit.
Het is mooi en zo beeldend geschreven dat je het gevoel hebt dat je ook bij Marley en Bly bent in New York. Je gaat werkelijk met hun mee naar alle mooie plekken die iedereen zal hebben mocht je daar heen gaan.
Marley gaat haar kerst en oud en nieuw in New York houden. Wanneer ze in centrale park is wil ze een selfie maken. Maar dit lukt niet. Ze vraagt een man (Bly) om een foto te maken. Bly is daar een brombeer en laat zich ook uit over toeristen. Marley probeert een gesprek aan te gaan maar dat gaat niet van harte. De dag erna treffen ze elkaar weer en zo begint het verhaal. Bly laat Marley alle mooie dingen zien van New York. Er gaat dan een vonk over. Maar kan Bly z'n muurtje afbreken om eindelijk verliefd en gelukkig te kunnen worden en zijn.
Dat kun je lezen in dit mooi kort verhaal. Het had voor mij veel langer mogen zijn want Lana Lain heeft een mooie schrijfstijl en ik ga zeker meer van haar lezen.
⭐️⭐️⭐️⭐️
Wat een heerlijk kort verhaal was dit.