Vergeef me
Wat was dit een mooi, goed maar ook een spannend boek.
Dit verhaal neemt je mee in polyamorie en in de wereld van BDSM.
Vaak word er over dit onderwerp nog taboe gesproken.
Maar dit verhaal laat je zien dat het waardig en met wederzijds respect, alle openheid en met toestemming dat het veilig kan.
Het verhaal dat over Thieu, Julie en Senna gaat is op een fijne waardige en respectvolle manier geschreven. Het is zo duidelijk en beeldend geschreven, dat je de openheid, geborgenheid en het respect voor elkaar voelt.
In het verhaal is het niet alleen polyamorie maar het gaat ook over hun dagelijkse leven.
Julie is trauma psychologe en Senna werkt bij de zeden politie. Julie en Senna werken veel samen. Vooral nu omdat er een vrouwen verkrachter / vrachtwagen chauffeur zich bezig houdt op de parkeerplaatsen. Hierdoor komen er steeds meer gevoelens voor elkaar los tussen Julie en Senna.
Gelukkig kunnen ze het werk en privé goed gescheiden houden.
Thieu is profvoetballer en is getrouwd met Julie. Nu Julie gevoelens voor Senna heeft maakt ze dit bespreekbaar met Thieu. Ze praten veel en ook met Senna erbij. Zo komen ze samen op een oplossing en dat word gesteund door hun vrienden en met hartverwarmende reacties van hun familie en zo vinden ze hun geluk, maar ook in de liefde.
Dit boek is een 18+ erotische en spannende roman.
Voor lezers die een zeden misbruik hebben meegemaakt zou ik eerst even de inhoud/samenvatting lezen. Mischien kan een deel van het verhaal als schokkend worden ervaren.
Dit verhaal neemt je mee in polyamorie en in de wereld van BDSM.
Vaak word er over dit onderwerp nog taboe gesproken.
Gelukkig kunnen ze het werk en privé goed gescheiden houden.
Dit boek is een 18+ erotische en spannende roman.