Vermist Kerstelfje
,,Vermist Kerstelfje" van Nicole Schelling
⭐️⭐️⭐️⭐️✨️
Wat een fantastisch mooi verhaal is ,,vermist kerstelfje" van nicole schelling.
Het is een geweldig, goed, beeldend verhaal. Je voelt ook goed de emotie en de spanning dat erin geschreven is. Maar door de humor van Shelly word het luchtig. Shelly haar humor is fantastisch dat je vaak zit te lachen tijdend het lezen.
Ik vind het mooi om te lezen hoe een saaie kantoorbaan zo levendig kan worden geschreven. Maar ook hoe mooi de geschreven onderwerpen word aangesneden, dat vaak tijdens de kerst extra gevoelig kan zijn. Nicole Schelling heeft hier echt subtiel en liefdevol over geschreven.
Heb enorm van dit veelste kort verhaal genoten. Het is een absolute aanrader om te lezen.
⭐️⭐️⭐️⭐️✨️
Wat een fantastisch mooi verhaal is ,,vermist kerstelfje" van nicole schelling.