,,Vrijspel"
,,Vrijspel" van Anna Karolina Caban
⭐️⭐️⭐️⭐️
Ik heb Vrijspel van Anna Karolina Caban gelezen.
Wat een heerlijke en spannende steamy thriller romance was dit.
Olivia is schrijfster van 2 overweldigende erotische bestseller romans. Ze heeft nu een inzinking bij het schrijven van haar 3de boek. Ze moet op een avond naar haar uitgever en dan loopt ze tegen een man op. Maar dan komt er een nieuwe buurman naast haar te wonen en wauw wat een knappe mooie man is dit. Dan krijgt ze door dat dit de man is waar te tegen op liep. Deze man geeft haar de kriebels in haar lijf van lust maar ook angst. Hierdoor krijgt Olivia haar fantasie weer een schrijf boost. Door haar buurman Gabriel. Maar Olivia is verloofd met Stijn die officier van justitie is. Hun relatie zit momenteel in een dip.
Er word in dit verhaal aan een paar kanten, door de personages vuil spel gespeeld. Maar dat maakt het zo enorm spannend dat je door wil blijven lezen.
Dit verhaal is goed, pakkend, spannend en beeldend geschreven ook de steamy gedeeltes. De personages zijn ook duidelijk en beeldend uitgewerkt. Er gebeurd veel in het boek ,,Vrijspel" en het blijft spannend tot aan het eind.
Ik kijk nu al uit naar deel 2 hoe het verder gaat in Brazilië.
⭐️⭐️⭐️⭐️
Ik heb Vrijspel van Anna Karolina Caban gelezen.
Wat een heerlijke en spannende steamy thriller romance was dit.
Ik kijk nu al uit naar deel 2 hoe het verder gaat in Brazilië.