Heerlijk verhaal van een gelukscoach in spe
Mijn kennismaking met het werk van Lizette was erg de moeite waard.
Een heerlijk feel good verhaal over Simone die gelukscoach wil worden.
En tijdens de Kerst met familie haar voornemen wil toetsen. Een goed gesprek met vader, moeder, broer en zus. Om er achter te komen hoe gelukkig ze zijn en hoe een boek hierin het verschil kan maken.
En dan is er nog Willem, haar vriend, die een onverwachte rol gaat spelen tijdens de Kerst.
Lizette heeft een fijne schrijfstijl waardoor ik me in verhaal waande en heeft een mooie verhaallijn in het boek. En het deed onverwachts van alles met me, reflecterend naar mijn eigen familie.
Dus een boek met een goed gevoel en een lerend effect. Daar word ik altijd blij van.
Lezen maakt me positief gezonder en De Gelukscoach is daar een mooi voorbeeld van.
Een heerlijk feel good verhaal over Simone die gelukscoach wil worden.