Lezen maakt je positief gezonder
Wat een heerlijk boek van Tessa Bickers.
Erin en James leren elkaar kennen via het uitruilen van boeken in de minibieb waar ze allebei komen.
En zorgen ervoor dat het vuurtje in henzelf weer gaat branden. En ze leren bovendien van elkaar op de manier waarop ze ene na de andere prachtige zin van de schrijver ontleden en doorvoelen.
De energie die ze hierbij opdoen, ik noem het zelf je groei in positieve gezondheid, wenden ze aan om de gebeurtenissen en uitdagingen in hun leven aan te gaan.
Genoten van het boek: fijne schrijfstijl, mooie verhaallijnen, extra leuk dat boeken worden geschreven en het raakte een gevoelige snaar in mezelf.
Want hoe ga ik zelf om met leren door lezen en het dan ook gebruiken om een beter mens te worden?
Aanrader!
Aanrader!