Een mysterieus verhaal over de kracht van vriendschap en liefde

GerjoSchepers 03 november 2024
Een prachtige ervaring om dit boek te lezen in de read along van heerlijk romans lezen.

De verdwijning van de jonge Sarah Leroy zorgt voor veel ontroering in Frankrijk. In kant A van het boek wordt de titel van het boek verklaard steeds. Een vriendinnen groep die elkaar beloven altijd voor elkaar klaar te staan.

Twintig jaar na de verdwijning gaat Fanny met haar stiefdochter terug naar de plek waar de verdwijning is geweest om een artikel te schrijven. Ze ontdekt langzaam maar zeker de waarheid die ze altijd heeft verstopt. Wat is eigenlijk echt de rol van haar zus Angélique?

In kant B lezen we het verhaal over Sarah. Zonder veel te onthullen echt een heel bijzonder verhaal.

Ik vond de toevoeging van de muziek uit die tijd op cassettebandjes heel erg leuk en zeker het nummer Desenchantee van Mylène Farmer.

Marie Vareille schrijft op een mooie manier en houdt de spanning er goed in door vele cliffhangers. De korte hoofdstukken lezen fijn ook al is het even wennen aan de vele personage wisselingen.

Ik heb er reuze van genoten.

Een aanrader om te lezen!

Meer recensies van GerjoSchepers