Het verhaal over een onmogelijke liefde
Na Wolf te hebben gelezen van Lara Taveirne, wilde ik maar één ding … Meer lezen van Lara. Het werd hotel zonder sterren.
Een verhaal over alle facetten van liefde tussen Larissa en Andries. Met magisch mooie zinnen zoals Lara zo goed kan.
“Misschien heb je gewoon iets tekort in je bloed? Het leek Larissa eerder dat ze wat tekort had in haar leven.”
“De kwalijkste eigenschap van de mens was volgend Larissa de verbeelding. Zonder hoefde je niet voortdurend te weten wat je miste.”
Larissa en Andries lijken voorbestemd voor elkaar. En toch laten ze elkaar los. Zo raken ze elkaar niet beu. Zo hadden ze dat besloten. En toch was het minder uitputtend geweest als ze gewoon hadden geprobeerd bij elkaar te komen.
Andries en Larissa bellen elkaar.
Waar denk je aan?,vroeg ze.
Nergens.
Nergens is een plek waar je niet bent.
Daar ben ik.
En waar ben ik?
Hier, bij mij.
Een intrigerend verhaal met een onverwacht einde.
Dit was zeker niet het laatste boek dat ik van Lara zal lezen.
Andries en Larissa bellen elkaar.
Waar denk je aan?,vroeg ze.
Nergens.
Nergens is een plek waar je niet bent.
Daar ben ik.
En waar ben ik?
Hier, bij mij.
Een intrigerend verhaal met een onverwacht einde.
Dit was zeker niet het laatste boek dat ik van Lara zal lezen.