Verbluffend mooi verhaal van twee broers: de mooie en de slimme of???
Zoveel mooie aankondigingen van dit boek gezien dat ik maar een ding kon doen … het gaan lezen.
En wat een pareltje is dit boek. Een schrijfstijl die zijn weerga niet kent. Zoveel mooie zinnen. Zoveel vanuit het hoofd van de personages om diep in ze te kunnen kruipen. En zoveel lagen.
Diep onder de indruk van Sally Rooney.
En van het verhaal van twee broers met een haar liefde verhouding en die te maken krijgen met het overlijden van hun vader. De relatie met vrouwen en met hun moeder is ook een belangrijk thema in het boek.
Dat het zich afspeelt in Ierland maakte het nog mooier voor me. Het voelde daardoor nog net een tikje mooier, puurder en ruiger.
Nu nagenieten en op naar meer boeken van Sally Rooney.
Diep onder de indruk van Sally Rooney.
Nu nagenieten en op naar meer boeken van Sally Rooney.