Prachtige liefdesverhaal en zo veel meer
Na in de Kerstperiode te hebben genoten van God Jul, wist ik direct dat ik rond Valentijn weer een boek van Esther wilde lezen.
De keuze viel op St Michael’s Mount en wat heb ik weer genoten van een prachtig liefdesverhaal.
En zo veel meer ….
Esther weet met haar manier van schrijven de personages zo krachtig, kwetsbaar en liefdevol neer te zetten. Elk hoofdstuk prikte de tranen in mijn ogen. Ook de levenswijsheden die ze in het verhaal (ver)stopt zijn raak en raken.
En ook de omgeving waarin het boek speelt doet veel, ik krijg dan echt de neiging om het te willen gaan bezoeken.
Ik weet nu al dat ik meer ga lezen van Esther. Wie weet al sneller dan ik denk, want deel 2 van deze serie komt in maart al uit.
En zo veel meer ….