Wat in je hart zit, laat je nooit meer los
Met veel plezier heb ik weer een boek van Marcella gelezen. En ook nu pakt het verhaal me direct.
Rian geniet volop van het leven met haar gezin in Italië. Maar dan krijgt Rian’s leven een dramatische wending. De woorden en zinnen in deze prachtige novelle komen binnen en ik voel met haar mee.
De juiste steun van de juiste mensen op het juiste moment, dat zorgt dat de veerkracht in Rian wordt aangeboord. En dat het leven weer de moeite waard wordt.
Marcella heeft me weer een pareltje te lezen gegeven. Eerder genoot ik van “Pas maar op voor de boze wolf” en “Dromen op Sicilië”.