Het wordt ook echt steeds gekker!
Lieke Hester, de leukste politieagent van Nederland deelt in Het wordt ook steeds gekker nieuwe, spannende, grappige en leuke verhalen over haar leven als agent. Lieke is hoofdagent bij politiebureau Burgwallen in Amsterdam en al jaren schrijft ze over haar vak, met het hart op de tong en een flinke dosis humor. Onverschrokken en (bijna) altijd goedgemutst deelt ze wat zij en haar collega’s meemaken waardoor je als buitenstaander een uniek kijkje achter de schermen krijgt.
Van overlastveroorzakers op het Centraal Station tot aan dealers, en van undercoveroperaties tot lijkvindingen en moordonderzoeken.
Eindresultaat van dit boek: een grappig, interessant, mooi, verdrietig en ontroerend boek. Wat heb ik genoten van dit boek zeg, een mooi tweede boek van Lieke! Net als het eerste deel heb ik deze vlot uitgelezen door de schrijfstijl, het mooie aan dit verhaal is, ze blikt terug op oude gebeurtenissen die in haar eerste boek voorkwamen maar in dit boek meer detail krijgen wat ontzettend mooi is!
Wat moet ik verder over Lieke zeggen… ik heb enorme bewondering voor haar en alle collega’s, wat je meemaakt is niet niks. Toch blijft ze bepaalde stukken alsnog met wat humor schrijven wat fijn is, bij bepaalde hoofdstukken heeft ze ook waarschuwingen erbij gezet zodat lezers het niet per se hoeven te lezen als het niet uitkomt. Je hoeft het boek ook niet op volgorde te lezen, het zijn allemaal losse gebeurtenissen die van elkaar afstaan, en dat maakt het allemaal zo interessant. Je hebt bijvoorbeeld eerst een luchtig, goed hoofdstuk waarin alles soepeltjes verloopt en daarna een heftig hoofdstuk waarbij je stilvalt. Zoals de titel al zegt: het wordt ook steeds gekker. En of dat zo is!
Mijn mening is: ik zou de boeken van Lieke echt gaan lezen want je maakt echt wat mee als agent en ik heb alle respect voor het vak! De dingen die worden beschreven, soms denk je echt van hoe dan?