Weer een prachtig boek van Colleen

12 mei 2022
Na vijf jaar in de gevangenis vanwege een tragische fout keert Kenna terug naar de plek waar het misging. Ze wil een rol spelen in het leven van haar inmiddels vierjarige dochter, maar iedereen lijkt vastberaden om Kenna bij haar weg te houden. De enige link met haar verleden is Ledger Ward. De twee krijgen een band, maar als iemand daar ooit achter zou komen, zouden ze het vertrouwen van hun vrienden en familie op het spel zetten. Hoe meer hun relatie zich ontwikkelt, hoe groter het risico wordt. 'Reminders of him' is een hartverscheurend, maar hoopvol verhaal.
De eerste paar hoofdstukken gingen enorm moeizaak bij mij, had niet echt het gevoel dat ik snel door moest lezen. Maar eenmaal verder in het verhaal werd het steeds beter. Het wordt verteld uit twee perspectieven, die van Kenna en Ledger.
Kenna heeft vijf jaar in de gevangenis gezeten vanwege schuldig te zijn aan de moord van haar toemalige vriend Scotty tijdens een auto-ongeval. Uiteindelijk bleek ze ook nog eens zwanger te zijn van hem en haar dochter wordt opgevoed door de ouders van Scotty. Kenna heeft haar nooit kunnen zien en wilt ze deel uitmaken van haar leven.
Ze ontmoet Ledger in een bar waar hij barman is. Wat ze later pas beseft is dat Ledger een goede vriend van Scotty was. Ze krijgen een hechte band en zelfs als Ledger weet wie Kenna echt is, besluit hij om haar te blijven helpen.
De personages worden erg goed beschreven, korte hoofdstukken die goed te doen zijn waardoor het verhaal niet langdradig word. Je leert de personages ook steeds beter kennen. En eerlijk, je kan het niet drooghouden. Dit is een boek over verlies, rouw, vriendschap, liefde en ook pijn. Colleen schrijft hier zo goed over dat je het echt voelt. Je gaat meeleven met de karakters.
Colleen, je hebt het weer geflikt! Prachtig boek heb je geschreven!
Eindbeoordeling: 4/5 sterren
Colleen, je hebt het weer geflikt! Prachtig boek heb je geschreven!
Eindbeoordeling: 4/5 sterren