Heelijk tussendoortje

GittavanMil 19 januari 2025
Hanne wil al zo lang moeder worden. Zo erg graag dat ze in haar slaapkamer een la heeft ingericht met alleen maar babykleertjes. Het wil alleen niet lukken zonder een man. Ze gaat, na aanraden van haar vriendin Bo zich inschrijven op Tinder. Hier ontmoet ze een aardige man. Maar toch is hij het niet, ondanks de leuke gesprekken die ze hebben. Als ze, door haar vriendinnen gesterkt, zich gaat verdiepen in moeder worden zonder man in haar leven, komt ze een oude bekende Alex tegen. Wat moet ze nu: het fertiliteitstraject voortzetten, of is Alex misschien degene die haar liefste wens kan vervullen?

Michon heeft weer een heerlijk boek geschreven. Ik mocht haar eerste boek van de cappuccino club ook al lezen, alhoewel de boeken zeker los van elkaar te lezen zijn. Vooral de gesprekken tussen de vriendinnen is erg leuk. Het lijkt me nogal wat: je wil zo graag moeder worden, maar je hebt geen relatie. Het is heel mooi geschreven, ook hoe haar omgeving haar steunt in Hanne's beslissing. Echt een aanrader!

Meer recensies van GittavanMil