Een paranormale ster

Gtaa13 07 juli 2022
Sabina Stepanovic deed voor haar 37ste verjaardag een winactie. Ik was een van de gelukkige en won deel 1 van Lakeside: De verborgen geheimen. Voor mij een 4,5 ster waard.

Lezers vanaf 15 jaar die graag een kijkje nemen binnenin de bovennatuurlijke wereld en ook houden van spanning zullen met plezier in dit boek duiken. Het paranormale gedeelte was ook de reden waarom ik meedeed aan de winactie.

Salina is net met haar broer Aaron en haar mama verhuist naar Lakeside. Al heel snel gebeuren er onverklaarbare dingen maar Salina wijdt het aan de spanning en stress voor de nieuwe school. Want zeg nu zelf hoe spannend is veranderen van omgeving en van school wel niet. Salina maakt al snel nieuwe vrienden maar de gebeurtenissen uit het verleden vragen naar waarheid en de paranormale activiteiten nemen steeds meer toe. Salina heeft geen andere keuze dan op onderzoek uit te gaan. Zal zij de waarheid kunnen achterhalen en de bovennatuurlijke gebeurtenissen een halt toe roepen? Of zal ze meer vrienden verliezen aan de geesten? Spannend tot het bittere einde met een plot die zelfs ik niet had verwacht.

De eenvoudige schrijfstijl zorgt voor een laagdrempelig boek voor alle tienerlezers die van heel wat spanning houden. De met tekens aangegeven wissels in de personage maakt het verhaal nog beter te volgen.

Ik denk dat we deze jonge schrijfster in de gaten gaan moeten houden want niet alleen schijnt ze al met Lakeside maar er komen gegarandeerd nog enkele parels aan. Ik ben zo benieuwd naar deel 2 en de speciale editie dat ik ze al besteld heb.

Meer recensies van Gtaa13