Op vakantie naar Toscane
Leuk verhaal en doordat het zich afspeelt in Toscane krijg je meteen het gevoel van een beetje op vakantie te zijn. Maar als er plots vreemde dingen gaan gebeuren begint de spanning toch wat op te bouwen.
Dat er iets aan de hand is, is wel duidelijk maar wie of wat is hier de oorzaak van. De spanning loopt zelfs soms zo op dat je moeilijk kan stoppen met luisteren. Stilletjes aan wordt duidelijk hoe de vork aan de steel zit.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Het was een leuk boek om naar te luisteren en makkelijk te volgen. In het begin moest ik me wel even focussen op de namen. Ik vind dat sowieso moeilijker bij luisterboeken dan bij geschreven boeken. Maar eens in het verhaal is het geen probleem meer. Er is een 2de deel beschikbaar, dat ik zeker ook nog wil beluisteren.