Aanrader
BRAM IN DE KLEURENWERELD
Ik was oprecht verbaasd en ontroerend door dit verhaal.
Het was zeer herkenbaar voor mezelf, vroeger als kind.
Doordat ik van de jaren 60 ben bestond er nog geen naam voor dit “fenomeen “! Ik kon gewoon niet goed stilzitten en mij niet concentreren op school.
Het gevoel dat je “anders” bent als kind dat vormt je!
Hoogsensitiviteit hoorde hier ook bij, maar dit wist ik tevens pas véél later.
Els Verhoeven weet dit héél goed aan te voelen en te verwoorden.
Ik ben er van overtuigd dat dit boek veel ouders een inzicht zal geven in de (droom) wereld van hun kind.
Het kan een hulpmiddel zijn om wat gezien wordt als minpunten om te zetten naar krachtpunten.
Er zijn in mijn directe omgeving een paar kinderen die worstelen met hun “anders zijn”.
Ik hoop dat ze allen een “kleurenwereld” en “Tovertuin” vinden op hun pad.
Het is zo ontzettend belangrijk voor hun verdere ontwikkeling. Begrip en (h) erkenning.
Daarom beveel ik dit boek met z’n prachtige tekeningen dan ook aan!
Het zou waarschijnlijk niet misstaan in de schoolbibliotheek. Of als thema op school om voorgelezen en besproken worden.
Dankjewel Els.
Ik ben mij na 59 jaar éindelijk bewust…
Ik was oprecht verbaasd en ontroerend door dit verhaal.
Het was zeer herkenbaar voor mezelf, vroeger als kind.
Het gevoel dat je “anders” bent als kind dat vormt je!
Hoogsensitiviteit hoorde hier ook bij, maar dit wist ik tevens pas véél later.
Els Verhoeven weet dit héél goed aan te voelen en te verwoorden.
Ik hoop dat ze allen een “kleurenwereld” en “Tovertuin” vinden op hun pad.
Daarom beveel ik dit boek met z’n prachtige tekeningen dan ook aan!
Dankjewel Els.
Ik ben mij na 59 jaar éindelijk bewust…