Geweldig begin van een nieuwe spannende serie!
Het laatste woord is het eerste deel in een bloedstollende serie van Louisa Scarr, ook bekend onder de naam Sam Holland.
Eerder las ik van deze schrijfster De Echoman, De 20 en De Poppenmeester waar ik mega fan van ben en ook dit boek vind ik weer steen goed! Misschien iets minder bloedstollend spannend maar elke letter hield mij geboeid!
Het verhaal gaat vooral diep in op Lucy en Jack. Beide met een verleden waar ze mee worstelen, de druk van het werk en privé leven, zowel in het verleden als in het heden en hun samenwerking die niet perse meteen makkelijk verloopt.
Wat dit boek heel mooi laat zien is de band tussen mens en dier en in dit geval de band tussen Lucy en haar speurhond Moss. Prachtig beschreven en hoe waardevol en diep de band met je hond /dier kan zijn wordt hier heel duidelijk. Omdat ik zelf een honden mens ben en een trouwe hond heb (voorheen twee) was dit heel herkenbaar en raakte dit mij ook.
Wat mij betreft is dit een dikke aanrader. Niet gruwelijk spannend met bloederige details maar meeslepend, fijne verhaallijnen, boeiende personages, humor op z’n tijd en een vlotte fijne schrijfstijl! Ik kan niet wachten tot deel twee uitkomt!