Heerlijk warm verhaal!
Naast de geweldige cover is dit ook een heerlijk verhaal. Het duurde even voor de kerstsfeer kwam maar uiteindelijk kun je er niet omheen. De omgeving waarin het verhaal zich afspeelt is zo fijn beschreven en deed me denken aan de serie Virgin River. Zo’n knus en gemoedelijk dorp, ons kent ons en vooral in de winter maanden een prachtig decor vol lichtjes, gezelligheid, sneeuw en liefde met familie en vrienden. Misschien zoetsappig maar ik hou ervan!
Het verhaal wordt vertelt vanuit Imogen, Dorothy en Sara .Wat deze drie met elkaar verbindt blijft een tijd onduidelijk en zorgt ervoor dat je door wil lezen.Vooral het karakter van Inogen wordt goed uitgewerkt en raakte mij. Haar succesvolle carrière maakt het gemis van familie,vriendschap en ergens echt bijhoren bij lange na niet goed.Je voelt het verdriet en de wanhoop door het hele verhaal heen maar gelukkig is het een feelgood roman dus blijf je niet met een kater achter.
Genoten van dit boek!
Genoten van dit boek!