Onderweg
Stap voor stap van trauma naar herstel. Het boek neemt je mee vanaf de eerste bladzijde en je krijgt een goede inkijk in het leven van Erik.Hoe het komt dat hij te kampen krijgt met een trauma en PTSS (Post traumatische stressstoornis) en de lange weg die daarop volgt vol met therapieën, diepe dalen en donkere dagen.Wat is PTSS en wat doet een trauma met iemand? Dat wordt op een duidelijke manier uitgelegd, hoe Erik hierover schrijft is toegankelijk en voor een ieder goed te lezen.Je leest hoe de zware last die een trauma veroorzaakt uiteindelijk dragelijker kan worden en dat biedt hoop voor mensen die misschien nog niet zo ver zijn of nog aan het begin van een behandeltraject staan.
Ik vind het absoluut knap hoe open en eerlijk Erik zijn verhaal doet en andere mensen hiermee steunt en inspireert want ik denk echt dat hij dit bereikt met zijn verhaal. Ook als je niet te maken hebt met trauma / PTSS, zelf of bij iemand in je directe omgeving is dit een boek waaruit je inspiratie kunt halen om aan je zelf te werken, je mentale gezondheid te verbeteren, anders te kijken naar dingen en liever te zijn voor jezelf!
Dankjewel Erik dat ik jouw boek mocht ontvangen. Ik heb het met bewondering voor jouw kracht en openheid gelezen.