Geweldig mooi boek!

Han van Berkel 28 december 2024
Wauw dit boek! Lang geleden dat ik zó gegrepen werd door een roman zeg. Niet weg te leggen en het bezorgde me op meerdere momenten zelf natte ogen en dat heb ik echt niet vaak.Misschien is dit wel mijn favoriet van 2024 en dat voor een diehard thrillerfan!

Het verhaal gaat over de zussen Amelia en Lexi die in een rollercoaster van emoties terecht komen nadat Amelia een heftig ongeluk krijgt waarvan lang onduidelijk blijft hoe het heeft kunnen gebeuren en of het wel goed gaat komen met Amelia.
De zussen hebben een bijzonder intense band, kennen elkaar door en door. Ze voelen elkaar aan en weten dingen van de ander zonder dat het is uitgesproken met woorden. Dit wordt prachtig beschreven en de karakters van de zussen en dan vooral van Lexi worden goed uitgewerkt. Veel verschillende emoties komen voorbij en naast liefde,verlangen verdriet en zorgen zit er ook zeker humor in. Vooral de manier hoe de zussen met elkaar omgaan en hoe ze tegen elkaar praten met humor in de meeste moeilijke situaties zorgde bij mij regelmatig voor een lach. Heerlijk droog en eerlijk!
Naast de zussen volg je de opbloeiende liefde tussen Lexi en Nick en ook al is het soms mierzoet ik heb daar echt van genoten. Het is zeker niet meteen duidelijk hoe bepaalde dingen in elkaar steken en dat zorgt ervoor dat je geboeid blijft en door wil lezen om de antwoorden te krijgen. Uiteindelijk nam het verhaal een verassende wending, verre van voorspelbaar, emotioneel en heftig maar super knap uitgewerkt door de auteur.

Meer recensies van Han van Berkel