vervolg?
Vlot en zeer goed geschreven roman over de relatie tussen 2 personen die elk net een relatiebreuk achter de rug hebben.
Tot halfweg dacht ik dat het onderwerp eigenlijk een diepe vriendschap tussen twee zielsverwanten van andere sekse ging. Iets wat sommige mensen al moeilijk vinden.
Maar gaandeweg merk je toch dat Paul, vanuit wiens standpunt alles geschreven is, misschien zichzelf anders beschrijft dan hij is.
Voor mij komt het feit dat hij jaloers is op Bernard, maar niet toegeeft dat hij verliefd is ongeloofwaardig over. Waarom Ava en hij, beide toch libertijnen, kuis blijven begrijp ik niet.
Eigenlijk zou hetzelfde verhaal vanuit het standpunt van Ava ook moeten geschreven worden.
Hoe Paul de andere relaties beleefd is misschien interessant maar voor mij niet te begrijpen