Weer een serie die naar beneden stort

Hdl83 22 maart 2025
Ik heb oprecht genoten van de eerste twee boeken. Hoe anders is deze. Met moeite er doorheen geworsteld om tot de conclusie te komen dat het nog steeds niet klaar is. Waarom willen schrijvers het altijd eindeloos lang rekken?
Dit boek is perfecte voorbeeld van rekken en te lang doorgaan.

Net als waar Rebecca Yaros bij Iron Flame de plank gigantisch missloeg, gebeurd dat hier ook.
Kort samengevat, ze komen eindelijk samen. Ruzie - seks. Gevaar - nog meer seks. Blij - seks. Oh en dan nog meer onnodige en onlogische seks. Ondertussen wordt er een of ander vaag verleden van de eerste heersers tussendoor gegooid. Alleen het einde was even spannend maar die zag je dan ook van een kilometer afstand aankomen. Al met al zonde van mijn tijd en het volgende deel sla ik even over.

Voor mij is dit nu een te lang gerekte serie die terugvalt op vergezochte kunstgrepen en seks. Jammer.

Meer recensies van Hdl83