Een spannend verhaal

De reünie is een literaire thriller van Simone van der Vlugt. In dit verhaal volg je Sabine. Zij leest in de krant dat haar oude middelbare school een reünie houd, eigenlijk wil ze daar helemaal niet naartoe gaan. Dat roept bij haar herinneringen op van een oud klasgenootje dat op een dag is verdwenen. Sabine voelt zich daar heel erg schuldig over want ze denkt dat als ze met Isabel was mee gefietst er niks was gebeurd. In dit verhaal probeert Sabine erachter te komen wat er met Isabel is gebeurd. Door flashbacks komt ze steeds dichter bij de waarheid, want niemand weet wat er echt met Isabel is gebeurd. Het is een zeer spannend verhaal en daardoor wil je graag verder lezen. Het is wel een dik boek, maar doordat het fijn is geschreven is het prima te doen. In het boek komen verschillende emoties voor, angst en schuld spelen een hele grote rol. Ik raad het boek niet aan, iedereen aan dit verhaal is echt een prima verhaal. Maar je moet wel echt een Thriller fan zijn om dit boek leuk te vinden.

Meer recensies van Hebban in de Klas