Het Diner recensie

Hallo allemaal!
Het boek "Het diner" van Herman Koch vond ik een moeilijk boek om doorheen te lezen soms, maar ik ben uiteindelijk na het lezen wel blij dat ik het heb gelezen. Het verhaal gaat over twee echtparen die in een chique restaurant dineren terwijl ze een moeilijk en belangrijk onderwerp bespreken: de criminele activiteiten van hun zonen.

Een van de dingen die ik waardeerde aan het boek was de manier waarop Koch de personages ontwikkelde. Elk personage had zijn eigen unieke persoonlijkheid en belangen, waardoor het gemakkelijk was om zich met hen te identificeren en om te begrijpen waarom ze bepaalde keuzes maakten.

Echter, op sommige momenten vond ik het boek ook een beetje langdradig. Er waren delen waarin het maar bleef doorgaan over de gedachten en gevoelens van de personages zonder dat er veel gebeurde in het verhaal. Dit zorgde ervoor dat het tempo van het boek soms traag aanvoelde, waardoor het moeilijk was om geboeid te blijven.

Desondanks was "Het diner" over het algemeen een interessant en één goed boek waar ik me in kon inleven.

Meer recensies van Hebban in de Klas