Poging iets van je leven te maken.

“Poging iets van het leven te maken” is het geheime dagboek van Hendrik Groen, een 83-jarige man die in een verzorgingstehuis woont. Het boek, geschreven door een anonieme auteur, geeft een humoristische en tegelijkertijd aangrijpende kijk op het leven van bejaarden. Het dagboek van Herman Groen is vol zelfspot en sarcasme, maar ook medeleven voor zijn medebewoners. Door de ogen van Hendrik Groen wordt het leven in een verzorgingshuis uitgebeeld, inclusief de uitdagingen van een hoge leeftijd en de beperkingen daarvan. Wat ik zo mooi vind aan dit boek is de manier waarop het je visie aanpast. Het geeft je een hele andere kijk op het leven, zeker voor jonge mensen. Het boek laat zien dat ongeacht allerlei beperkingen er toch plezier zit in het leven. “Poging iets van het leven te maken” is een hartverwarmend boek, het laat je opnieuw beseffen hoe kostbaar het leven is. Een echte aanrader voor iedereen met een donker wolkje boven zijn hoofd.

Meer recensies van Hebban in de Klas