Goed lachen tijdens het lezen, ook dat kan deugd doen.

HeidiLeen 25 augustus 2021
Grappige boeken, ze zijn zeer moeilijk te vinden. Dit is er wel zo een. De situaties zijn gewoon levensecht en doorspekt van heel goede humor. Ik ben een beelddenker en ik zie wat ik lees in een film voorbijkomen. Dit was een heel ontspannende film en vaak was ik keihard aan het lachen. Feline is bepaald niet op haar mondje gevallen komt ze eerst wel schuchter over. Als ze dan een even welbespraakt man tegenkomt zijn de gesprekken vaak hilarisch. Het is inderdaad een beetje voorspelbaar wat er zal gebeuren maar dat bepaalt toch niet of een boek goed of niet goed is. Zoek je dus een grappig en ontspannend boek, dan moet je dit boek lezen.

Meer recensies van HeidiLeen