Verrassende game

Heleen van der Velde 04 november 2024
Ik ben erg positief over dit boekje. Dit verhaal verdient meer reclame. Ook als je niet zo van lezen houdt gaat dit boekje je lukken. Het gaat over drie vrienden die graag samen gamen. Een van hen heeft een game ontdekt die hen een stapje verder brengt. E dat gaat wel erg ver. Ineens spelen ze een game in de prehistorie en moeten ze ook daar een level verder zien te komen. Het boekje leest prettig en het verhaal is spannend. Het gaat over gamen, vriendschap en de prehistorie. En ook al gaat het over geschiedenis, het is zeker niet stoffig. Het is ook leuk om te lezen wat er ondertussen in het heden gebeurt. En als je denkt dat alles is opgelost komt er nog een verrassende ontknoping.

Meer recensies van Heleen van der Velde