Heerlijk avontuur
Voor de blog-tour van Masja de Vogel mag ik vandaag het spits afbijten. Geen probleem hoor. Want ik vind de boeken van deze auteur altijd erg origineel.
Alleen de titel is al DE SOEPBUS
De titel van het boek maakt dat ik niet weet welke kant het op gaat.
Op de cover zie je een oude volkswagen bus. Ik heb het gevoel dat we op reis gaan.
Het boek gaat over het leven van Roos.
Als ik begin te lezen merk ik al gauw dat we 2 verhaallijnen worden gevolgd verleden en heden.
Ik moet er even aan wennen.
Roos is een paar jaar op reis geweest met haar grote liefde Lugi.
Ze reizen door het Midden Oosten, Europa en India. Het roken van hasj is hun dagelijkse bezigheid.
Vrijheid blijheid. Echter spant Lugi Roos voor zijn karretje als ze naar Nederland door haar drugs te laten smokkelen.
Na een poosje verbreekt Lugi de relatie en staat Roos er weer alleen voor. Haar oude leventje oppakken zoals ze gedacht had gaat helaas niet.
Het is een boek met wen lach en een traan. Van leven en overleven en jezelf tegenkomen. Een boek van keuzes maken en hulp omarmen.
De personages zijn met zorg bedacht en uitgewerkt. En bevatten een heerlijke diversiteit.
Daarnaast is de omgeving waar je je bevind in het boek mooi omschreven, het voelt bijna of je er zelf bent.
Ik heb genoten van dit boek wat valt in het gerne Roman. Het zet je aan het denken over je eigen leven. De keuzes die je zelf kon maken maar ook dat je moet koesteren wat je hebt. Het kan zo door je vingers weg glippen.
Een heerlijk origineel verhaal eens wat anders dan ik normaal lees maar echt een aanrader
Alleen de titel is al DE SOEPBUS
De titel van het boek maakt dat ik niet weet welke kant het op gaat.
Het boek gaat over het leven van Roos.
Ik moet er even aan wennen.
Roos is een paar jaar op reis geweest met haar grote liefde Lugi.