Spannende novelle

Heleen Ziere-Lenos 31 januari 2025
Van Juul kreeg ik de vraag of ik het e-book Fetisj van SophieWester Schrijft wou lezen.
Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen.

Een heerlijk thriller verhaal als tussendoortje.
Toen ik er aan begon moest ik er even inkomen. Maar na een paar bladzijden werd ik nieuwschierig en kon ik bijna niet stoppen met lezen.

Het verhaal neemt je mee in het leven van de vriendinnen Diana en Moniek. Beide hebben al het een en ander meegemaakt in het leven. Diana runt een antiekwinkels en Moniek is fotomodel. Als de laatste van een van haar shoots terugkomt met een mysterieus beeldje denk Diana dat het voor de antiekwinkel is. Echter is dit niet zo en doet Moniek vaag over waar het beeld dan voor is. Als mo iek plots verdwijnt en dood wordt terug gevonden denk de politie dat het een ongeluk is maar Diana twijfelt hier aan. Echter worden de twijfels ook groter of ze haar vriendin wel echt zo goed kent.

Sophie weet een vlot geschreven novelle neer te zetten met hier en daar een plottwist. Hierdoor wordt je geprikkeld om verder te lezen. Ook weet de auteur je steeds op het verkeerde been te zetten en is het einde verrassend.

Zeker de moeite waard om te lezen.
De Verhalenfabriek bedankt voor deze kans.

Meer recensies van Heleen Ziere-Lenos