Heerlijk even wegdromen
Ik las Het kleine theehuis van Amélie storms namens De Verhalenfabriek
Wat een heerlijk verhaal om alvast in de lente sfeer te komen☀️
Je kunt je tijdens het lezen de natuur tot bloei komen en de eerste zonnestralen op je huid voorstellen.
Het verhaal neemt je mee in het leven van Lou. Zoals vaak gebeurt in een roman is haar relatie net beëindigd en probeert ze haar leven weer op de rit te krijgen.
Ze woont terug bij haar ouders nadat ze teruggekomen is van haar reis in Azië en bij terugkomst niks meer over is van haar leven ervoor.
Haar passie ligt bij theemaken maar ze heeft een saaie baan bij een kantoor.
Als ze zo haar dagen moet slijten..
Een beetje geholpen door haar vriendin komt ze anders in het leven te staan en neemt ze andere keuzes.
Storms zet met Lou een mooi personage neer die in de loopt va het verhaal veranderd. Daardoor blijft dit iets voorspelbare verhaal boeiend.
Het verhaal geeft je stof tot nadenken. Ontstress je zelf niet te weinig. Gaan wij onszelf niet te vaak voorbij.
Een heerlijk kort verhaal waarbij je heerlijk wegkunt dromen maar ook kunt nadenken over je eigen keuzes en of ze nog bij je passen.
Voor mij een must read.
Wat een heerlijk verhaal om alvast in de lente sfeer te komen☀️
Haar passie ligt bij theemaken maar ze heeft een saaie baan bij een kantoor.
Als ze zo haar dagen moet slijten..
Voor mij een must read.