Elvis, wie kent hem niet?

Henridewinter 30 juli 2024
Wie Elvis kent, en wie doet dat niet, ziet een viriel persoon voor zich. Uitbundig en extravert. Dit boek gaat niet over de zanger Elvis maar over het puber meisje Elvis met gelijksoortige kenmerken, stoer en nieuwsgierig. Een meisje op zoek naar hoe zij zich verhoudt tot de wereld en de wereld tot haar. Het gaat over het aangaan van vriendschappen en het onderhouden ervan. Maar ook haar plaats in het gezin komt uitgebreid aan bod. Vaak een strijd die vele pubers herkennen maar ook hun ouders. En alsof dit niet genoeg stof is voor een boek duikt er ook nog een familiegeheim op.
Het lezen van dit boek heeft mij vele uren plezier gegeven en is een echte pageturner. Ik kan dit boek dan ook aan iedereen aanbevelen.