Sporen achterlaten

Henriette74 03 september 2024
Weer wordt er gewandeld in dit boek van Sarah Meuleman. Wie net als ik ook al De Camino, Het Zoutpad en Al het blauw van de hemel las, heeft al heel wat kilometers meegelopen. Maar zeker doen!! Samen met de veertigjarige (én de twintigjarige) Sarah loop je de Coast to Coast route dwars door Engeland. Persoonlijk vind ik de manier waarop Sarah het lange afstandswandelen beschrijft verreweg het beste!! Ze neemt je echt mee op haar tochten en zowel haar worsteling met de natuur en het landschap als met zichzelf ontroeren! Je gaat van haar houden, ergens tussen haar mijmeringen over haar jongere zelf en haar vastzittende modderschoenen in. Zeker lezen! Vooral als je houdt van mooie metaforen, van zinnen waarin diepe waarheden verborgen zitten over je eigen levenspad. Zinnen die je over wilt schrijven om nog eens verder over na te denken.
Die je aansporen tot vooruitgang en het lef ruimte in te nemen. Of, zoals Sarah het zegt: " Ik wil mijn eigen lijnen tekenen in de lucht. Sporen achterlaten. Al is het maar voor even."

Meer recensies van Henriette74